SBS6 komt met Jouw Vrouw, Mijn Vrouw

SBS6 komt met Jouw Vrouw, Mijn Vrouw
Geen BN'ers maar gewone Nederlanders

Nieuws :

Het realityprogramma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw keert terug op SBS6. De realityshow, waarin twee vrouwen voor een korte tijd ruilen van gezin, doet het voortaan zonder BN'ers maar met onbekende Nederlanders.

VIPS
De show was voor het laatst te zien in 2015 op RTL 4. Toen ruilden bekende vrouwen, zoals Ryanne van Dorst en Christina Curry (foto boven), voor even hun partner in voor een ander. Het programma heette dan ook Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Lees hier meer over de 'reguliere' editie.

:[article:img](src:"1368703185schermafbeelding20130516om13-19-29.jpg" title:"Jaap Reesema, Willibrord Frequin en Kim Kötter in Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS.")

Wife Swap
Eigenlijk is het concept gebaseerd op een het Amerikaanse format Wife Swap. In 2004 zond RTL het voor het eerst uit en toen keken er op het hoogtepunt maar liefst 1,7 miljoen mensen naar. Recent deed SBS nog een oproep voor nieuwe kandidaten: "Zit jij soms met je handen in het haar en wil jij eens ervaren hoe het bij een andere familie eraan toegaat? Of run jij het ideale huishouden en wil je dat juist graag aan een ander gezin laten zien? Geef je dan nu op…maar let op: ook jouw thuis wordt tijdelijk overgenomen door een andere vrouw!"

Het is nog niet bekend wanneer SBS6 de nieuwe reeks Jouw Vrouw, Mijn Vrouw gaat uitzenden. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie hierover.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV