Lodewijk Hoekstra volgt Rob Verlinden op in De Grote Tuinverbouwing op SBS6

Lodewijk Hoekstra volgt Rob Verlinden op in De Grote Tuinverbouwing op SBS6
Hoekstra verlaat RTL 4, Verlinden doet het wat rustiger aan

Nieuws :

De Grote Tuinverbouwing op SBS6, voorheen Robs Grote Tounverbouwing, krijgt er een nieuwe presentator bij: RTL 4-ster Lodewijk Hoekstra, bekend van onder meer Koffietijd. Rob Verlinden was jarenlang de ster van de show op SBS6 maar wegens gezondheidsproblemen, doet hij een stapje terug.

In de tuin
Rob Verlinden was maar liefst 33 jaar lang het boegbeeld van tuinieren op tv. Maar Robs Grote Tuinverbouwing moet het voortaan zonder hem doen. Vandaar dat het programma, met Lodewijk Hoekstra en de andere presentator, Ivo Putman, nu ook anders heet: De Grote Tuinverbouwing. Lees hier meer over De Grote Tuinverbouwing.

Rob Verlinden, midden, in Robs Grote Tuinverbouwing.

Rob Verlinden
"Het nieuwe seizoen is een complete verandering. Mijn hoofdrol is weg," zo bekent Verlinden in Shownieuws. "Ik krijg een miniem rolletje. Ik ben met pensioen en daar ga ik van genieten. Ik hou een item (Robs Wereld genaamd) in het programma dat de achtergronden belicht van planten en ik ga tuinreizen maken."

Lodewijk Hoekstra is vanaf september voor het eerst te zien in De Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lodewijk Hoekstra volgt Rob Verlinden op in De Grote Tuinverbouwing op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV