Olke uit Boer Zoekt Vrouw weer gelukkig in de liefde

Olke uit Boer Zoekt Vrouw weer gelukkig in de liefde
Zijn vorige vriendin Karen overleed aan borstkanker

Nieuws :

Olke uit Boer Zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde. De in Texas woonachtige koeienboer heeft de Nederlandse Hilda leren kennen. Een halfjaar geleden overleed Olke's vriendin Karen aan de gevolgen van borstkanker.

Diep dal
Olke ging een lange tijd door een diep dal na het overlijden van zijn Karen. "Olke heeft in die tijd enorm veel steunbetuigingen gehad uit Amerika en Nederland. Hij is er nog van onder de indruk", zo meldt Boer Zoekt Vrouw op hun website. In de Boer zoekt Vrouw-special van januari vertelden Karen en Olke, die speciaal voor de uitzending naar Nederland kwamen, nog dat Karen ziek was.

Olke en Karen, die in februari overleed aan de gevolgen van borstkanker.

Hilda
Maar: er gloort weer hoop aan de horizon. "Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk", zo vertelt Olke, die de Nederlandse kijkers nogmaals wil bedanken voor hun steun. "Ik heb wel meer dan 100 kaarten gekregen en heb ook alle berichten gelezen die mensen op Facebook hebben achtergelaten. Echt hartverwarmend waarvoor ik iedereen wil bedanken."

Momenteel zijn de opnamen voor het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw in volle gang. Nieuwe boeren stelden zich voor en gaan op zoek naar de liefde. Lees hier meer over Boer Zoekt Vrouw.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olke uit Boer Zoekt Vrouw weer gelukkig in de liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV