Angela de Jong tipt Louis van Gaal in Zomergasten en terugkeer M

Angela de Jong tipt Louis van Gaal in Zomergasten en terugkeer M
'Vijf tips voor de thuisblijver'

Nieuws

AD-televisiecolumniste Angela de Jong gaat met vakantie en geeft de thuisblijvers een aantal tv-tips mee. Zo adviseert ze om de terugkeer van talkshow M te kijken en ook niet te missen is Zomergasten met Louis van Gaal.

5 tips
In haar tv-column van vrijdag schrijft De Jong, die de komende weken met vakantie gaat: "Omdat u mij na vandaag vier weken moet missen. Omdat de tv ondertussen gewoon doorgaat. En gewoon, omdat het kan: vijf kijktips voor komende tijd, in willekeurige volgorde."

Zomergasten met Louis van Gaal
"Laat het alsjeblieft geen saai college worden over voetbal en leiderschap. Ik hoop juist de kwetsbare kant zien van de mens Louis. Die misschien wel brult - van de lach dan - om Tom & Jerry en bekent dat hij verplicht met zijn Truus moet meekijken naar Heel Holland Bakt", aldus De Jong. Bekijk hier wie er te gast zijn in Zomergasten 2018.

Margriet van der Linden in talkshow M.

Terugkeer M
De Jong hoopt dat de redactie van M inmiddels heeft gekozen: is het een personalityshow of een talkshow? "Maandag is Margriet van der Linden weer terug. Grote vraag is natuurlijk: hoe? Zelfde kuif, zelfde decor, zelfde desk? Maar essentiëler: hebben zij en haar team de afgelopen 5,5 week gebruikt om orde op zaken te stellen?" Lees hier meer over de terugkeer van M.

We Zijn Er Bijna!
"Na al die regen van vorig jaar in Ierland voert dit jaar de reis naar de hak van Italië. Gelukkig maar, want We Zijn Er Bijna! is op zijn leukst met wasjes die opgehangen worden in de zon, eindeloze jeu de boules-sessies en een bakkie Hollandse tevredenheid onder de parasol. Caravan aanhaken en rijden maar." Lees hier meer over We Zijn Er Bijna!.

De Opvolgers
"Het debuut van Sander Schimmelpenninck, u weet wel, die leuke van De slimste mens en Quote. Als nuchtere talkshowgast vind ik hem een verademing, nu is de vraag of hij een programma (over opvolging in familiebedrijven) kan dragen en presenteren." Benieuwd waar het programma precies over gaat? Lees hier meer over De Opvolgers.

Nadia Moussaid vervangt Jinek.

Vervanger Jinek
Laat op Eén, zo heet het programma van Nadia Moussaid, de presentatrice die de zwangere Eva Jinek over twee weken gaat vervangen. De Jong: "En voor er weer een ongeëmancipeerde eikel gaat mekkeren dat het allemaal zo lastig is: draai het eens om! Hoe fijn is het niet dat de KRO-NCRV de kans krijgt om het talent Nadia Moussaid meters te laten maken. Wie weet ontstaat er na de primeur van een zwangere latenighttalkshowhost ooit nóg een unicum: twéé vrouwen op de late avond." Lees hier meer over Laat op Eén.

Tags: voetbal, vrouwen, talent, regen, vakantie, louis van gaal, presentatrice, ierland, heel holland bakt, zomergasten, column, saai, holland, debuut, opgehangen, eva jinek, decor, terugkeer, meekijken, quote, caravan, jerry, alsjeblieft, college, zon, margriet van der linden, primeur, verplicht, presenteren, team, slimste mens, de slimste mens, jinek, kro-ncrv, reis, opvolging, tips, avond, kijken, angela de jong, maandag, gelukkig, talkshow m, nadia moussaid, talkshow, we zijn er bijna!

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »