Top 10 van bioscoopfilms in augustus 2018

Top 10 van bioscoopfilms in augustus 2018
Mission: Impossible - Fallout, Christopher Robin en meer

Film :

Ook de maand augustus brengt weer een zeer gevarieerde lijst aan nieuwe bioscoopfilms. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de nieuwe actiefilm Mission: Impossible - Fallout van Tom Cruise, die zomaar eens de grote zomerblockbuster van 2018 kan worden. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van films waar we naar uit kunnen kijken in augustus.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Mission: Impossible - Fallout (2 augustus)
Deze productie kende wat tegenslagen, zoals Tom Cruise die lichtgewond raakte tijdens een stunt. Maar het resultaat mag er zijn, gezien de weerzinwekkende trailer vol actie en levensgevaarlijke stunts. In de film verliest Ethan Hunt misschien wel alles wat hem lief is. Bekijk hier de trailer van Mission: Impossible - Fallout.

2. The Darkest Minds (2 augustus)
The Darkest Minds lijkt een mix te gaan worden van X-men en The Hunger Games. Een groep tieners hebben op mysterieuze wijze zeer sterke krachten gekregen, maar de regering ziet dit als een bedreiging. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken. Lees hier meer over The Darkest Minds.

3. Christopher Robin (9 augustus)
Disney's hartverwarmende live-actionavontuur over het prachtige verhaal van Janneman Robinson en Winnie de Poeh, de bijzonder lieve beer. Met steracteur Ewan McGregor in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film Christopher Robin.

4. The Spy Who Dumped Me (9 augustus)
Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) raken per ongeluk verstrikt in een internationaal complot tussen een wereld vol spionnen en huurmoordenaars. Dit lijkt een hilarische actie-komedie te worden. Lees hier meer over The Spy Who Dumped Me.

5. The Meg (9 augustus)
Daar lig je dan, op je strandbedje in het zonnetje, rustig dobberend op het water. Zwemt daar plotseling een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon, onder je langs. Over-de-top actie met een brute Jason Statham in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van The Meg.

6. The Equalizer 2 (16 augustus)
Oscarwinnaar Denzel Washington keert terug in één van zijn meest beruchte rollen. The Equalizer is een keiharde actie-wraakfilm. Robert McCall neemt het recht in eigen hand, voor mensen die slachtoffer zijn van een geweldadig misdrijf. Bekijk hier de trailer van The Equalizer 2.

7. Crazy Rich Asians (16 augustus)
Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu). Enthousiast vertrekt ze voor het eerst naar Azië, waar geld, heel veel geld en een vrijgezelle miljonair de hoofdrol spelen. Een super frisse trailer waarin feel-good hoogtij viert. Lees hier meer over de film Crazy Rich Asians.

8. Slender Man (23 augustus)
Slender Man belooft Horror met een hoofdletter H. Vier high school meiden voeren een ritueel uit om te bewijzen dat het enge figuur Slender Man niet bestaat. Wanneer er een meisje vermist raakt, blijkt zij het nieuwste slachtoffer te zijn. Lees hier meer over de Slender Man.

9. Book Club (23 augustus)
Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze het boek Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub. Een komedie met Jane Fonda en Diane Keaton in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film Book Club.

10. The Happytime Murders (23 augustus)
De laatste is ook de meest controversiële in de rij van films. Detective Edwards (Melissa McCarthy) moet een seriemoordenaar stoppen omdat hij bekende puppets uit een kinderserie koud maakt. Lachfilm met twee gezichten. Of je houdt ervan, of je haat dit soort films. Bekijk hier de trailer van The Happytime Murders.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 10 van bioscoopfilms in augustus 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier