Redbad-regisseur Roel Reiné maakt nieuwe Netflix-serie Wu Assassins

Redbad-regisseur Roel Reiné maakt nieuwe Netflix-serie Wu Assassins
Vechtserie met bovennatuurlijke elementen

Nieuws :

De Nederlandse filmmaker Roel Reiné gaat aan de slag voor Netflix. Hij maakt twee afleveringen van de nieuwe serie Wu Assassins, met vechtersbaas Iko Uwais (The Raid) in de hoofdrol als uitverkoren huurmoordenaar.

Chinatown
De misdaadserie speelt zich af in Chinatown, San Fransisco. Acteur Iko Uwais speelt de laatste 'Wu Assassin' die uitverkoren wordt om de macht van een oude clan terug te winnen, zo schrijft het AD. Daarnaast is hij een aspirant-chefkok. Samen met een rechercheur probeert hij een oud mysterie op te lossen en bovennatuurlijke moordenaars uit te schakelen. Lees hier meer over Wu Assassins.

Vechtersbaas en acteur Iko Uwais.

Redbad
Het historische epos Redbad, over oorlogsheld Radboud, is momenteel nogal aan het floppen, zo schrijft de krant. Het zou zelfs - gezien het budget - de grootste Nederlandse filmflop óóit zijn. Wu Assassins is voor regisseur Reiné in ieder geval zijn eerste project ná Redbad. Gids.tv schreef eerder al een recensie van de film.

Het is nog niet bekend wanneer Wu Assassins op Netflix verschijnt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Redbad-regisseur Roel Reiné maakt nieuwe Netflix-serie Wu Assassins of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV