De Roelvinkjes in Effe geen cent te makken op SBS6

De Roelvinkjes in Effe geen cent te makken op SBS6
Dave, Donny en Dries in de bijstand

Nieuws :

Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk.

Huishoudboekje
De Roelvinkjes, die voor de gelegenheid weer met zijn allen in één huis gaan wonen, moeten het voortaan doen met een bijstandsuitkering en gaan aan de slag met een huishoudboekje om hun uitgaven binnen de perken te houden. Daarnaast zetten ze zich via dit programma in voor een goed doel. Ook willen ze hiermee de bijstandsproblemen in hun nieuwe wijk aankaarten. Lees hier meer over De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken.

Dave en Donny Roelvink.

Effe geen cent te makken
Eerdere series van Effe geen cent te makken, met René Froger en zijn familie en Geer & Goor, werden nog uitgezonden door RTL 4. Nu zendt SBS6 de nieuwe reeks uit. De Roelvinkjes zijn de laatste jaren steeds bekender geworden door hun eigen realityshows (op RTL 5). Zoon Dave, inmiddels bekend DJ, kreeg een Videoland-serie en zoon Donny is momenteel te zien in Temptation Island VIPS.

De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken is vanaf 19 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes in Effe geen cent te makken op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV