Fons de Poel portretteert BN'ers in Door Andere Ogen

Fons de Poel portretteert BN'ers in Door Andere Ogen
Met o.a. Klaas Dijkhoff en Wesley Sneijder

Nieuws :

Omroep MAX heeft journalist Fons de Poel gestrikt als maker van het nieuwe portretprogramma Door Andere Ogen. In deze reeks komen familieleden, vrienden, collega's en bekenden van een bn'er aan het woord. Onder meer Wesley Sneijder en Klaas Dijkhoff krijgen een portret.

Carrière
In dit nieuwe Omroep MAX-programma worden de levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. In tien uitzendingen van ieder een half uur schetst het programma de drijfveren en persoonlijkheden van de BN'er.

Fons de Poel
De Poel werkte eerder mee aan een soortgelijk programma, Profiel. Nu is hij eindredacteur. "Wij zijn erg blij om voor MAX op primetime dit programma te mogen maken. Een combinatie van journalistieke nieuwsgierigheid met amusementswaarde; verhalen met impact, die tegelijkertijd speels aanvoelen. Fijn en interessant om naar te kijken", zo vertelt De Poel in een verklaring.

VVD-politicus Klaas Dijkhoff.

Sneijder en Dijkhoff
Tot nu toe zijn Wesley Sneijder en Klaas Dijkhoff bekendgemaakt. Waarom deze bekendheden? De Poel: "We weten dat Wesley Sneijder een geweldige speler is, maar hoe gedraagt hij zich in de kleedkamer? We weten dat Klaas Dijkhoff in de politiek een rijzende ster is, maar hoe gevaarlijk en zwaar is het om als kroonprins te worden gezien?" Lees hier meer over Door Andere Ogen.

Door Andere Ogen is vanaf maandag 10 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fons de Poel portretteert BN'ers in Door Andere Ogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV