Martijn Koning en Soundos roasten subculturen in Comedy Central Roasts

Martijn Koning en Soundos roasten subculturen in Comedy Central Roasts
JOVD, motorclub en het woonwagenkamp

Nieuws :

Comedians Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Martijn Kardol gaan voor het nieuwe programma Comedy Central Roasts Nedelandse subculturen 'roasten', ook wel: belachelijk maken. Ze gaan onder meer langs bij de JOVD, een motorclub en het woonwagenkamp.

Subculteren
De roasts zijn inmiddels een bekend fenomeen: iemand tot op het bot beledigen. Verschillende BN'ers moesten er al een keer aan geloven, zoals Gordon en Giel Beelen. Nu laat Comedy Central comedians Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Martijn Kardol los in de wereld van verschillende subculturen. Lees hier meer over Comedy Central Roasts.

Vooroordelen
De comedians duiken in de wereld van hun subcultuur en nemen hun vooroordelen als uitgangspunt. Soundos trapt maandag 30 juli af met een politiek uitstapje bij de liberale politieke jongerenorganisatie JOVD. Daarnaast drinkt ze wijntjes in 't Gooi, rijdt ze motor met motorclub Kings Syndicate MC en hakt ze erop los met gabbers. Ook gaan de twee Martijns langs in bijvoorbeeld Volendam, de camping, bejaardentehuizen en een woonwagenkamp.

Comedy Central Roasts is vanaf maandag 30 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martijn Koning en Soundos roasten subculturen in Comedy Central Roasts of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV