NPO 1 zondag volledig in het teken van Tour-finale}

NPO 1 zondag volledig in het teken van Tour-finale
Live verslag, nabeschouwing én Avondetappe

Nieuws :

Zondag 29 juli staat NPO 1 vanaf het eind van de middag helemaal in de Tour-modus. Met: natuurlijk live verslag van de finale-etappe, de aankomst op de Champs-Élysées, interviews met winnaars en verliezers én een uitgebreide nabeschouwing in De Avondetappe.

Zondag finaledag
De Tour de France eindigt als altijd in Parijs en na deze voor Nederland ongekend succesvolle Tour is de NOS daar dus ook. Met Radio Tour de France, vanaf 16.00 uur live televisieverslag op NPO 1 en om 20.20 uur - dus iets eerder dan normaal - De Avondetappe. Kortom: van 16.00 uur tot 21.00 uur live de ontknoping en nabeschouwing van de Tour de France 2018.

Dione de Graaff en Herman van der Zandt in De Avondetappe.

Terugblik
In de laatste Avondetappe met Dione de Graaff en Herman van der Zandt zijn er natuurlijk ook veel terugblikken. "Over de etappezeges van Dylan Groenewegen, over Froome en Sagan, over het moedige rijden van Mollema en Gesink, over de uitblinkende Kruijswijk en Roglič en natuurlijk over Tom Dumoulin", zo schrijft de NOS.

Het slot van de Tour de France 2018 is vanaf 16.00 uur live te volgen op NPO 1. Bekijk hier alles van de Tour de France.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NPO 1 zondag volledig in het teken van Tour-finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV