Top 5 nieuwe films op Videoland}

Top 5 nieuwe films op Videoland
Flushed Away, Land of Mine en meer

Kijktip :

De afgelopen maanden heeft Videoland weer een aantal toptitels toegevoegd aan hun aanbod. Films die enorm verschillen van genre, dus er zit voor iedereen wel wat bij. Bekijk hier een kleine selectie van films die recent zijn toegevoegd.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Land of Mine (2015)
Staande ovaties en mooie kritieken, dat kreeg de indrukwekkende maar vooral ijzersterke film Land of Mine. Na de oorlog lagen er zo'n anderhalf miljoen landmijnen aan de Deense kust. Om die op te ruimen, stelden de Britten voor om Duitse krijgsgevangenen in te zetten om de mijnen op te ruimen. Bekijk hier de trailer van Land of Mine.

2. Patser (2018)
Een Nederlandstalige film die eens wat anders doet. Aan orginaliteit geen gebrek in deze flitsende gangsterfilm met een vette knipoog. Het verhaal: vier vrienden besluit een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen. Maar dat is geen goed idee. Lees hier de filmrecensie en bekijk hier de trailer van Patser.

3. Wild (2018)
Een natuurfilm over onze vrienden van de Veluwe. Een film die laat zien hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk wel niet is. Het is wel een vreemde eend in de bijt in deze lijst met speelfilms, maar voor natuurliefhebbers is het een must-see. Bovendien ingesproken door niemand minder dan André van Duin. Lees hier de filmrecensie en lees hier meer over de film Wild.

4. Meet the Parents (2000)
Ben Stiller en Robert de Niro samen: een unieke combinatie. Een lachfilm uit de oude doos, met schoonouders die je niemand toe zou wensen. Bekijk hier de trailer van de film Meet the Parents.

5. Flushed Away (2006)
Als afsluiter een animatiefilm in stroomversnelling. Grappig verhaal van de makers van Wallace & Gromit. Vooral voor kinderen een leuke aanrader. Met rat Roddy in de hoofdrol. Lees hier meer over de film Flushed Away.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 nieuwe films op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV