Stranger Things seizoen 3 pas in de zomer van 2019 op Netflix}

Stranger Things seizoen 3 pas in de zomer van 2019 op Netflix
Een beetje vertraging

Nieuws :

Helaas: seizoen 3 van de Netflix-hitserie Stranger Things verschijnt pas in de zomer van 2019. De makers hebben toch wat meer tijd nodig om alles zo goed mogelijk te maken.

Vertraging
Helaas voor de fans, en dat zijn er nogal wat, moet er nog nét even wat langer worden gewacht op nieuwe avonturen van de kids uit Stranger Things. Seizoen 3 liep enige vertraging op en komt pas in de zomer van 2019 uit. Een Netflix-woordvoerder legde het tijdens een najaarspresentatie als volgt uit: "Deze show is handgemaakt. De Duffer-broers werken heel hard. Ze begrijpen dat er heel wat op het spel staat en willen met iets komen dat groter en beter is dan vorig jaar. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen." Lees hier meer over Stranger Things.

Seizoen 3
Het derde seizoen belooft weer veel mysterie, spanning en bovennatuurlijke elementen. En: de jonge acteurs zijn inmiddels flink gegroeid. Verwacht dus oudere versies van de hoofdpersonen. "We springen een jaar vooruit in de tijd", zo vertelde maker Matt Duffer eerder al.

Stranger Things seizoen 3 komt in de zomer van 2019 uit. De eerste twee seizoenen zijn via deze link te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stranger Things seizoen 3 pas in de zomer van 2019 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV