Matthijs van Nieuwkerks boekenprogramma heet Moby Dick

Matthijs van Nieuwkerks boekenprogramma heet Moby Dick
En deze BN'ers zijn te gast

Nieuws :

Het nieuwe boekenprogramma van Matthijs van Nieuwkerk, vanaf 9 augustus vier donderdagen te zien op NPO 1, heet Moby Dick. Onder meer Dieuwertje Blok en Henny Vrienten komen vertellen over hun favoriete boek.

Gastenlijst
In de eerste uitzending ontvangt Matthijs presentatrice Dieuwertje Blok en Nobelprijswinnaar voor Scheikunde Ben Feringa, de week erna zijn cabaretier Diederik van Vleuten en zuster Holkje van der Veer te gast, in de derde uitzending vertellen muzikant Henny Vrienten en schrijfster Jolande Withuis over hun favoriete boek en in de laatste uitzending spreekt Matthijs met presentatrice Simone Weimans en autojournalist en musicoloog Bas van Putten. Lees hier meer over Moby Dick.

Ben Feringa, Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk in Moby Dick.

De kracht van boeken
Maar: over wat voor soort boeken praten de gasten dan? "Boeken die de gasten de ogen geopend hebben, hen een zet gaven of een dreun. Dat kunnen jeugdboeken zijn, romans, poëziebundels of stripboeken", zo meldt BNNVARA in een persbericht.

Moby Dick is vanaf 9 augustus vier donderdagen om 22.25 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerks boekenprogramma heet Moby Dick of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV