De Luizenmoeder seizoen 2 zoekt figuranten en jij kunt meespelen

De Luizenmoeder seizoen 2 zoekt figuranten en jij kunt meespelen
Figureren tussen Anton en Juf Ank

Nieuws :

De makers van hitserie De Luizenmoeder zijn momenteel volop bezig met seizoen 2, dat in oktober begint met filmen. Goed nieuws voor de fans die een stapje verder willen gaan: figuranten - en hun kinderen - kunnen zich vanaf nu aanmelden.

De Klimop
Jij kunt meespelen in het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder. Wie weet vind je jezelf dan later terug op beeld ergens in basisschool De Klimop, op de achtergrond bij Juf Ank of tijdens een speech van directeur Anton. Castingbureau Suus Casting plaatste een oproep op Facebook. Let wel op: eerdere figuranten krijgen voorrang en er zijn waarschijnlijk meer volwassenen nodig.

Kijk ook: Het allerbeste van kijkcijferkanon De Luizenmoeder

Seizoen 2
Het tweede seizoen begint vanaf oktober met draaien. Eerder kwamen er berichten op sociale media waarin stond dat de tweede reeks al in augustus op de buis zou komen. Daar bleek niets van waar. Mogelijk komen er vanaf 5 augustus wel herhalingen van seizoen 1 op tv.


Wanneer De Luizenmoeder seizoen 2 te zien is, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws daarover. Bekijk hier meer fragmenten van De Luizenmoeder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder seizoen 2 zoekt figuranten en jij kunt meespelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV