Wielerwedstrijd Clásica San Sebastián 2018 live op tv

Wielerwedstrijd Clásica San Sebastián 2018 live op tv
Kruiswijk en Roglic van de partij

Sport :

De eendaagse Spaanse wielerwedstrijd Clásica San Sebastián staat op 4 augustus weer voor de deur. Traditiegetrouw wordt 'ie elke eerste zaterdag na de Tour verreden. Ondere anderen smaakmakers Kruiswijk en Roglic zijn van de partij. De wedstrijd is online en op tv te zien bij het Vlaamse Eén en op Eurosport 2.

Live
Als je deze wielerwedstrijd live wil zien, kun je vanaf 15.30 uur terecht bij de Vlaamse zender VRT één. Ook Eurosport zendt de Clásica live uit, ook online. De live-uitzending op tv begint om 16.00 uur op betaalzender Eurosport 2, online kun je de rit rond diezelfde tijd volgen op de Eurosport Player. Lees hier wat de Eurosport Player is.

Het parcours van de Clásica San Sebastián:

Clásica San Sebastián
De Clásica San Sebastian is een traditionele rit met start en finish in de stad San Sebastián, gelegen in de Spaanse autonome regio Baskenland. Bauke Mollema, die ook dit jaar weer meedoet, wist hem in 2016 nog te winnen. Dit jaar doen onder meer de Tour-smaakmakers Steven Kruijswijk en Primoz Roglic van LottoNL-Jumbo mee, samen met Robert Gesink en Bram Tankink. Alejandro Valverde, Bauke Mollema en Greg Van Avermaet worden dit jaar door verschillende media kansen toegedicht.

De Clásica San Sebastián is zaterdag vanaf 15.30 uur te zien op Eén en vanaf 16.00 uur op Eurosport 2 én de Eurosport Player.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wielerwedstrijd Clásica San Sebastián 2018 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV