Return AZ - Kairat Almaty live op tv en online

Return AZ - Kairat Almaty live op tv en online
RTL 7 of AZ-facebookpagina

Sport :

De return in de Europa League-voorronde tussen AZ en Kairat Almaty staat op 2 augustus op de planning. De wedstrijd is live te volgen op RTL 7 maar je hebt ook de keus om het via de facebookpagina van AZ te volgen.

Return
In heenwedstrijd legde AZ het met 2-0 af tegen de Kazachse voetbalclub Kairat Almaty (bekijk hier de samenvatting). In Alkmaar moeten ze vanavond die achterstand weer goed proberen te maken. Wie deze wedstrijd live wil zien, kan vanaf 20.00 uur inschakelen op RTL 7. Ook op de facebookpagina van AZ is het duel vanaf 20.15 uur live te volgen.

Vitesse - FC Viitorul
Ook Vitesse moet vanavond aan de bak voor de return tegen de Roemeense voetbalclub FC Viitorul. De heenwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel (bekijk hier de samenvatting). Deze wedstrijd is helaas niet op het open net te zien maar heb je betaalzender Fox Sports 1, kun je daar vanaf 19.30 uur terecht voor de voorbeschouwing en vanaf 20.00 uur het live-verslag van de wedstrijd.

AZ - Kairat Almaty is op donderdag vanaf 20.00 uur te zien op RTL7, en vanaf 20.15 uur op de facebookpagina van AZ. Vitesse - FC Viitorul zie je vanaf 19.30 uur op Fox Sports 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Return AZ - Kairat Almaty live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV