Angela de Jong is een BN'er en dat vindt ze 'leuker dan gedacht'

Angela de Jong is een BN'er en dat vindt ze 'leuker dan gedacht'
AD-recensente over haar werk

Nieuws :

Ze is misschien wel de meest gevreesde columniste voor tv-makers: Angela de Jong van het AD. Deze status leverde haar een vast plekje op in het medialandschap (ze duikt vaak op in talkshows) en haar deelname aan De Slimste Mens hielp daar alleen maar aan mee. De Jong vindt BN'er zijn "leuker dan gedacht".

BN'er
"Het is voor mij nooit een doel op zich geweest", zegt De Jong over haar BN'er-schap in een interview met De Volkskrant. "Ik had ook nooit kunnen bedenken dat het zo'n vaart zou nemen. Al blijk ik het leuker te vinden dan ik had gedacht. Het spelletje aan tafel, met elkaar het verbale gevecht aangaan." Lees hier welke zomerprogramma's je volgens De Jong moet kijken.

AD
AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis zei dat "het voor de krant belangrijk is dat een paar mensen zo zichtbaar mogelijk zijn" en "dat hij het fijn zou vinden dat zij een bekende Nederlander werd". En dat is gelukt: De Jong maakt regelmatig haar opwachting in programma's als Pauw en Jinek, maar ook bijvoorbeeld in VI Oranje Blijft Thuis.

Angela de Jong in VI Oranje Blijft Thuis:

Bekendheid
Dat bekend zijn, heeft dat nou nog voordelen? "Hooguit dat mensen in winkels soms wat aardiger tegen me doen", zo concludeert ze.

Waarschijnlijk is Angela de Jong rond maandag 20 augustus weer terug met haar dagelijkse tv-columns in het AD.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong is een BN'er en dat vindt ze 'leuker dan gedacht' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV