AD-lezer ziet in Nadia Moussaid betere DWDD-vervanger dan M

AD-lezer ziet in Nadia Moussaid betere DWDD-vervanger dan M
'Moussaid is verfrissend en scherp'

Nieuws :

Na de positieve tv-recensie in de Volkskrant, geven ook de AD-lezers aan positief te zijn over Nadia Moussaid, de vervanger van Jinek op de late avond.

Lovende woorden
Met haar programma Laat op Eén laat Moussaid zich voor het eerst aan een groot publiek zien. Het AD opperde om Moussaid komend jaar De Wereld Draait Door in de zomer te laten vervangen. "Margriet van der Linden vangt klap na klap op met haar show M, terwijl de 34-jarige Moussaid er met lovende woorden vandoor gaat", schijft de krant. "Waar de talkshow van Van der Linden meer urgentie behoeft, wordt Moussaid als verfrissend en scherp gezien."

Lees ook: Margriet van der Linden gaat meer experimenteren bij terugkeer M

Poll
In een poll op de website vroeg het AD aan haar lezers wie DWDD zou moeten vervangen: Moussaid of Van der Linden. 88 procent van de ruim 18.000 stemmen ging naar Moussaid. Of het programma van Nadia Moussaid om 19.00 uur ook zo goed zou scoren als om 23.00 uur is de vraag. "Mogelijk hebben de zomerse weersomstandigheden van de afgelopen weken ook te maken met de kelderende kijkcijfers van M", schrijft het AD.

M tot en met 21 september elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Laat op Eén is tot en met 31 augustus elke werkdag rond 23.00 uur te zien op 1. Lees en bekijk hier meer van Laat op Eén.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op AD-lezer ziet in Nadia Moussaid betere DWDD-vervanger dan M of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV