Olcay Gulsen gaat in Beter Laat Dan Nooit op reis met tv-grootheden

Olcay Gulsen gaat in Beter Laat Dan Nooit op reis met tv-grootheden
Vier televisiehelden maken roadtrip door Azië

Nieuws :

In het nieuwe tv-seizoen is te zien hoe vier Nederlandse tv-iconen van vroeger, Willibrord Frequin (76), Gerard Cox (78), Peter Faber (74) en Barrie Stevens (74), op reis gaan door Zuidoost-Azië. Hun avonturen, met modeontwerper en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen als medereiziger, te zien in het programma Beter Laat Dan Nooit.

Mario Kart
De vijf maken een roadtrip door Japan, Thailand, Vietnam en Sri Lanka. Daar krijgen ze te maken met hilarische hoogtepunten, zoals een levensechte Mario Kart-race door de straten van Tokio en bokslessen in Bangkok. Ook worden diepgaande gesprekken gevoerd, waarin ook gesproken wordt over hun jarenlange vakbroederschap. Lees hier meer over Beter Laat Dan Nooit.

Olcay Gulsen
In eerste instantie zou Jamai Loman met de vier televisielegendes meegaan, maar vanwege een niertransplantatie werd hij vervangen door Olcay Gulsen. "Op reis met vier eigenwijze mannen van deze leeftijd is totaal anders dan wat ik gewend ben, maar ik heb enorm veel plezier gehad", geeft Gulsen aan. "De mannen nemen absoluut geen blad voor de mond en bespreken alles wat op hun pad komt tijdens de reis. Dit levert zowel grappige als ontroerende momenten op. Ik zou het zo weer doen!"

Beter Laat Dan Nooit is vanaf dinsdag 4 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV