Ook BN'ers in nieuw seizoen Steenrijk, Straatarm

Ook BN'ers in nieuw seizoen Steenrijk, Straatarm
Rijken en armen ruilen week van leven

Nieuws

In het nieuwe seizoen van het tv-programma Steenrijk, Straatarm ruilen voor het eerst ook twee bekende Nederlanders een week lang van leven met een arm gezin.

Kapitale villa
Stylist Bastiaan van Schaik en zijn vriend, fotograaf en influencer Ramon, ruilen van leven met een familie uit de Amsterdamse Vogelbuurt. In een andere aflevering zijn rasondernemer Johan Vlemmix en zijn zoon Joep te zien. Zij verlaten hun kapitale villa in Eindhoven en gaan een week wonen in het dorp Ederveen. Lees hier meer over Steenrijk, Straatarm.

Bastiaan van Schaik ruilt een week van leven met een arm gezin

Gothic-familie
In beide gevallen krijgt een onbekend gezin te maken met de luxe omgeving van de bekende Nederlanders. In andere afleveringen ruilen twee onbekende families met elkaar. Zo ruilt het steenrijke kunstenaarsduo Barbara en Jolande met een gothic-familie uit Delft en verlaat de rijke autohandelaars- en vastgoedfamilie Van Maaren het idyllische Ibiza om met een weekbudget van een paar tientjes hun draai te vinden in een gezellige volksbuurt in Vianen.

Lees meer over de nieuwe SBS6-programma's die eind augustus starten: lees hier over Drone Masters, hier over Golden Boys en hier over Race tegen de Klok.

Steenrijk, Straatarm is vanaf dinsdag 4 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

Tags: bekende nederlanders, eindhoven, delft, vianen, ibiza, gezin, villa, ruilen, tv-programma, sbs6, Johan Vlemmix, bastiaan van schaik, familie, steenrijk straatarm, zoon, volksbuurt

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »