Online voetbaltalkshow FC Afkicken wordt FOX Sports-programma

Online voetbaltalkshow FC Afkicken wordt FOX Sports-programma
Voetbalprogramma met veel jonge kijkers

Nieuws

De populaire online voetbaltalkshow FC Afkicken wordt vanaf vrijdag uitgezonden bij FOX Sports. Zowel op de FOX Sports-website en app als op het YouTube-kanaal wordt twee keer per week een drie uur durend voetbalpraatprogramma uitgezonden.

Jonge kijkers
FC Afkicken was de afgelopen jaren een zelfstandig online programma op YouTube. "FC Afkicken heeft sinds de start in 2015 een loyale fanbase opgebouwd, met relatief jonge kijkers die voetbal vooral online volgen en opveren bij het gebruik van termen als gegenpressing en half spaces", zegt Rob Labree, director of programming & production bij FOX Sports.

Dinsdag en vrijdag
De verschillende YouTube-programma's van FC Afkicken zullen vanaf nu niet meer op hun eigen kanaal te zien zijn. Bij FOX Sports wordt online, op de site, app en op YouTube, een drie uur durend programma op dinsdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur uitgezonden. "Door de samenwerking met FOX Sports voelt het alsof we ons stadion voor het nieuwe seizoen met een factor tien hebben uitgebreid", laat presentator Neal Petersen van FC Afkicken weten.

Neal Petersen van FC Afkicken

Voetbalkelder
"Het geeft ons de kans om een breder publiek digitaal uit te nodigen in onze voetbalkelder, waar we goals, culthelden en meer van dat alles bespreken", vervolgt hij. Zowel bekende gasten van FC Afkicken, waaronder spelers, trainers en voetbaljournalisten, als nieuwe gezichten zullen komend seizoen aanschuiven en meepraten over voetbal. Lees hier meer over FC Afkicken.

FC Afkicken is vanaf vrijdag 10 augustus elke vrijdag en dinsdag van 15.00 to 18.00 uur te zien op FOXSports.nl, de FOX Sports-app en het YouTube-kanaal van FOX Sports.


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »