Tooske en Bastiaan krijgen eigen RTL-reisprogramma Ragas Reist Rond

Tooske en Bastiaan krijgen eigen RTL-reisprogramma Ragas Reist Rond
Ook de 4 kids gaan mee

Nieuws

Bastiaan, Tooske en de kinderen Sem (16), Leentje (11), Fien (10) en Catoo (8) Ragas gaan voor het nieuwe RTL 4-programma Ragas Reist Rond op bezoek bij unieke gezinnen van over de hele wereld. De familie Ragas brengt onder meer bezoeken aan Japan, Mongolië en Brunei.

Gezinnetje
De Ragassen kwamen in het vorige tv-seizoen voorbij in het programma Groeten uit 1984. Dat beviel blijkbaar goed want nu geeft RTL ze een eigen programma. Waar ze heengaan? De jungle van Brunei, een Japanse miljoenenstad en de steppe van Mongolië, bijvoorbeeld. Lees hier meer over Ragas Reist Rond.

Het gezin Ragas in Groeten uit 1984

Te gast
Het gezin Ragas is benieuwd hoe het unieke families in het buitenland vergaat. "Bastiaan en Tooske gaan mee naar het werk, de kinderen gaan mee naar school. Ze delen het sociale leven, doen de boodschappen, ze brengen samen hun vrije tijd door en helpen mee in de huishouding. En natuurlijk nemen ze de daarbij geldende leef- en eetgewoonten over", zo meldt RTL op zijn website.

Ragas Reist Rond is vanaf 5 september elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: japan, school, buitenland, gezin, jungle, brunei, boodschappen, tv-programma, rtl, kinderen, bezoeken, huishouding, sem, leef, familie, rtl 4, reisprogramma, seizoen, ragas reist rond

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »