In Dave & Donny op Expeditie wordt Donny Roelvink voorbereid op 'Robinson'

In Dave & Donny op Expeditie wordt Donny Roelvink voorbereid op 'Robinson'
Broer Dave deed eerder mee aan survivalprogramma

Nieuws

Nadat RTL bekendmaakte dat Donny Roelvink dit jaar meedoet aan Expeditie Robinson, maakte Videoland bekend dat hij ter voorbereiding op het avontuur tips heeft gekregen van zijn broer Dave, die in 2016 meedeed. Die voorbereidingen zijn te zien in het nieuwe Videolandprogramma Dave & Donny op Expeditie.

"Na de veelbesproken deelname van zijn broer Dave in 2016 is het nu aan de jongste Roelvink om het zo lang mogelijk uit te houden op het eiland", meldt Videoland. Om zich goed voor te bereiden gaat Donny survivallen in Nederland. Daar kan Dave hem nog van alles leren dat goed van pas kan komen op een onbewoond eiland.

Om niet als eerste naar huis te moeten, wil Donny goed voorbereid aan het Expeditie Robinson-avontuur beginnen. Hoe hij zich, samen met zijn broer Dave, heeft voorbereid, is binnenkort te zien bij Videoland. Lees hier wie er dit jaar nog meer meedoen aan Expeditie Robinson.

Dave & Donny op Expeditie is vanaf donderdag 16 augustus te zien bij Videoland. Bekijk hier de eerste beelden.

Tags: survival, nederland, videoland, tv-programma, onbewoond eiland, avontuur, deelname, robinson, rtl, Expeditie Robinson, eiland, tips, donny roelvink, expeditie robinson 2018

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »