Simon Zijlemans nieuw gezicht van Voetbal Inside op RTL 7

Simon Zijlemans nieuw gezicht van Voetbal Inside op RTL 7
Van VI-reporter naar presentator

Nieuws :

De kijkers die donderdag de Europa League-wedstrijd Trencin - Feyenoord op RTL 7 volgden, zagen hem al: presentator Simon Zijlemans. Hij is de komende 2 jaar het gezicht van voetbalplatform Voetbal Inside op RTL 7.

VI
De heren Derksen, Genee en Van der Gijp zijn vertrokken naar Veronica, maar dat wil niet zeggen dat RTL 7 stopt met voetbalplatform Voetbal Inside. Simon Zijlemans, die eerst nog verslaggever voor VI was, wordt nu de vaste presentator van alles rond voetbal op RTL 7, zoals de Europa League-wedstrijden. Bekijk hier de samenvatting van Trencin - Feyenoord.

'Zin in!'
Zijlemans, die zijn eerste Europa League-wedstrijd "heel vet" vond om te doen, kijkt uit naar zijn nieuwe baan, zo maakte hij vrijdag bekend in RTL Boulevard. "Vandaag kan ik bekendmaken dat ik ook de komende twee jaar voetbal blijf doen bij RTL 7. Het platform Voetbal Inside, maar ook de Europa League. RTL heeft me eigenlijk altijd het vertrouwen gegeven en alle kansen gegeven. Ik kon eigenlijk niet anders dan dat nu terug te betalen. Twee jaar voetbal is lekker man en ik heb er heel veel zin in."

Het is nog niet bekend of RTL 7 ook doorgaat met de talkshow Voetbal Inside. Zodra er meer nieuws is over deze ontwikkelingen, lees je dat op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV