Dit zijn de gasten van Linda's Zomerweek 2018

Dit zijn de gasten van Linda's Zomerweek 2018
Van Johnny de Mol tot Ilse DeLange

Nieuws :

In de laatste week voordat het nieuwe tv-seizoen weer van start gaat op RTL 4, ontvangt Linda de Mol weer tien verschillende gasten in vijf afleveringen van Linda's Zomerweek.

Je kunt nu alle uitzendingen al kijken! Lies hier hoe je alle afleveringen van Linda's Zomerweek vooruit kunt zien.

Dit kun je verwachten van 27 tot en met 31 augustus in Linda's Zomerweek:

 • Maandag 27 augustus: Kasja Ollongren en Johnny de Mol
  Minister van Binnenlandse Zaken Ollongren vertelt over haar jeugd, het uit de kast komen en de politiek. Linda's neef Johnny heeft het over zijn familie en het opgroeien in verschillende landen.

 • Dinsdag 28 augustus: Ilse Warringa en Kjeld Nuis
  Actrice Warringa praat over het succes van De Luizenmoeder en haar liefde voor zwarte humor. Schaatser Nuis vertelt hoe hij zijn vriendin heeft veroverd en praat over zijn schaatscarrière.

 • Woensdag 29 augustus: Sophie Hilbrand en Johan Derksen
  Presentatrice Hilbrand vertelt over haar fijne jeugd in Brabant en haar burn-out. Voetbaljournalist en -analyticus Johan Derksen praat over zijn vrouw en dochters en zijn controversiële uitspraken bij VI.

 • Donderdag 30 augustus: Ilse DeLange en John van den Heuvel
  Zangeres DeLange heeft het over het acteren in de Amerikaanse serie Nashville en haar grote liefde Bart. Misdaadjournalist Van den Heuvel vertelt over zijn werk en het leven onder strenge beveiliging.

 • Vrijdag 31 augustus: Wendy van Dijk en Jochem Myjer
  Presentatrice Van Dijk praat uitgebreid over haar schooltijd en begin van haar carrière, maar ook haar huwelijk met Erland Galjaard komt aan bod. Cabaretier Jochem Myjer vertelt over zijn vak, de liefde voor zijn gezin en het strakke regime waarin hij leeft na de tumor in zijn nek en de ziekte van zijn dochter.

Linda's Zomerweek is van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus dagelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Lees hier meer over Linda's Zomerweek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de gasten van Linda's Zomerweek 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV