Volledige cast nieuwe serie Keizersvrouwen bekend

Volledige cast nieuwe serie Keizersvrouwen bekend
Opnames zijn van start gegaan

Nieuws :

De opnames van de nieuwe Nederlandse dramaserie Keizersvrouwen zijn dinsdag van start gegaan. Omroep AVROTROS heeft bekendgemaakt welke acteurs een rol in de serie hebben.

Belangrijke rollen
De hoofdrolspelers Karina Smulders, Susan Radder en Hilde van Mieghem werden al eerder naar buiten gebracht. Nu blijkt dat ook Thijs Römer, Imanuelle Grives, Roeland Fernhout, Matteo van der Grijn en Dragan Bakema een belangrijke rol in Keizersvrouwen spelen.

Drugskartels
De serie gaat over liefde, geheimen, misdaad en familiebanden en speelt zich af in de wereld van drugskartels en high class escort. Xandra Keizer (Karina Smulders) wordt door haar vriending Pamela (Imanuelle Grives) in een wereld vol seks, drugs en geweld gezogen.

Dubbelleven
Uit die wereld was ze nou juist net een aantal jaren ontsnapt. Xandra komt weer oog in oog te staan met haar criminele moeder; de bron van alle ellende in haar leven. Ze probeert een gevaarlijk dubbelleven te leiden om haar man (Matteo van der Grijn) en dochter buiten schot te houden. Lees hier meer over Keizersvrouwen.

Keizersvrouwen is waarschijnlijk in 2019 op tv te zien. Zodra er meer informatie is, lees je dat op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volledige cast nieuwe serie Keizersvrouwen bekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV