Nog meer blockbusters op Netflix in augustus 2018

Nog meer blockbusters op Netflix in augustus 2018
Nieuwe Pirates of the Caribbean, Cars 3 en meer

Kijktip :

Eerder deze maand kwam Netflix al met flink wat nieuwe films (lees hier de nieuwe films van augustus). Nu doen ze er nog een flinke schep bovenop. Bekijk hier de lijst met nieuwe films die zeer snel te zien zijn op Netflix.

  • Arrival (11 augustus)

Amy Adams (Man of Steel) speelt de getalenteerde linguïst Louise Banks, die na het verschijnen van verschillende buitenaardse voertuigen wordt ingeschakeld als vertaler. Deze intelligente sciencefictionfilm is typisch een gevalletje 'even niet opletten, dan snap je er niets meer van'. Bekijk hier de trailer van Arrival.

  • Guardians of the Galaxy Vol. 2 (17 augustus)

Hou je vast, want het meest fantastische team van het universum is terug! Met weergaloze soundtrack, plus special effects zoals alleen Marvel kan. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) en baby Groot (Vin Diesel) gaan geheimen ontrafelen rondom Peter Quill's vader. Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 2.

  • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (24 augustus)

Blockbusters in overvloed want ook het splinternieuwe avontuur met Jack Sparrow (Johnny Depp) komt naar Netflix toe gevaren. Naast Depp zijn er in Dead Men Tell No Tales glansrollen voor Geoffrey Rush als kaptein Hector Barbossa en Javier Bardem als de angstaanjagende Salazar. Bekijk hier de trailer van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

  • Logan Lucky (26 augustus)

Zeer verfrissend om Daniel Craig eens niet als James Bond te zien. Snelle auto's, een overval en Channing Tatum: het kan al bijna niet meer mis gaan. Bekijk hier de trailer van Logan Lucky.

  • Cars 3 (31 augustus)

Snelle auto's met Lightning McQueen in een nieuw race-avontuur. Wie gaat er winnen tijdens de allesbeslissende Florida 500-race? De animatiefilm van Pixar werd bestempeld als de beste in de Cars-reeks. Lees hier meer over de film Cars 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nog meer blockbusters op Netflix in augustus 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV