Return Europa League-voorronde Feyenoord - Trencin live op tv

Return Europa League-voorronde Feyenoord - Trencin live op tv
Doelpuntenregen nodig om door te gaan

Sport

Na de afgang in Slowakije (4-0) moet Feyenoord in de eigen Kuip volop scoren om de laatste kwalificatieronde van de UEFA Europa League te bereiken. De terugwedstrijd wordt donderdag 16 augustus rechtstreeks uitgezonden door FOX Sports.

Lees ook: Return FC Basel - Vitesse live op tv

Ruime cijfers
Feyenoord is het nieuwe voetbalseizoen bijzonder slechts begonnen. Hoewel landskampioen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd verslagen na strafschoppen, verloor de Rotterdamse club zowel de eerste wedstrijd in Europa als de eerste competitiewedstrijd. Donderdag moet er met ruime cijfers gewonnen worden om in de race te blijven voor Europees voetbal tot de winterstop.

Play-offs
Mocht Feyenoord met 5-0, 6-1 of 4-0 en winst na verlening/strafschoppen een plek in de play-offs van de Europa League bemachtigen, dan wacht de Nederlanders een duel tegen Sturm Graz of AEK Larnaca als laatste stap naar de groepsfase. FOX Sports is er vanaf 20.00 uur live bij in De Kuip voor het duel tegen Trencin.

Feyenoord - Trencin is donderdag 16 augustus om 20.30 uur te zien op FOX Sports 1. Bekijk hier de samenvatting van Trencin - Feyenoord.

Tags: voetbal, rotterdam, sport, wedstrijd, uefa europa league, feyenoord, live, europa league, slowakije, de kuip, uefa, FOX Sports, return, live op tv, fox sports 1, voorronde

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »