Dustin uit Stranger Things komt naar Nederland!

Dustin uit Stranger Things komt naar Nederland!
Gaten Matarazzo te gast bij Heroes Dutch Comic Con 2018

Nieuws

De grappige krullenbol Dustin, één van de hoofdrolspelers van Netflix-Original Stranger Things, komt naar Nederland. Zijn vertolker Gaten Mararazzo is namelijk een special guest bij Heroes Dutch Comic Con 2018 in Utrecht.

Comic Con
"Gaten zal beide dagen aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs, Utrecht op 24 en 25 november, waar hij zijn fans zal ontmoeten", meldt de organisatie op hun website. Naast Dustin, brengt ook 'Emma Swan' (Jennifer Morrison) uit Once Upon A Time een bezoek aan de comic-beurs. Ook zij is beide dagen op de beursvloer te vinden. Once Upon A Time staat trouwens sinds kort in zijn geheel op Videoland!

Betalen!
Wie met Dustin op de foto wil, moet, naast de prijs voor een ticket, ook nog eens €50,- betalen. Wil je een handtekening? Tel er dan nog maar €40,- bij op. Om het nog ietsje erger te maken: fans van Stranger Things moet nóg langer wachten op nieuwe afleveringen. Seizoen 3 verschijnt namelijk pas in de zomer van 2019. Lees hier meer over Stranger Things.

Gaten Matarazzo

Heroes Dutch Comic Con 2018 vindt op 24 en 25 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets zijn te koop op de website.

Tags: utrecht, nederland, prijs, beurs, zomer, tv-serie, trouwens, netflix, videoland, jaarbeurs, te koop, serie, tickets, comic con, special, jaarbeurs utrecht, handtekening, ticket, foto, fans, jennifer morrison, facebook, morrison, once, stranger things, once upon a time, seizoen 3, seizoen 7, 2019, comic, netflix original, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »