Nieuw seizoen Het Italiaanse Dorp: Ollolai vanaf september wekelijks op RTL 4

Nieuw seizoen Het Italiaanse Dorp: Ollolai vanaf september wekelijks op RTL 4
Realityshow is een groot succes

Nieuws

Het Italiaanse Dorp: Ollolai krijgt een vervolg. Het nieuwe seizoen van de dagelijkse realityshow begint op 3 september op RTL 4 en is dan niet dagelijks, maar voortaan wekelijks te zien.

Succes
Het programma is een enorm succes voor RTL 4 en daarom plakt de zender er snel een nieuwe reeks aan vast met zes nieuwe afleveringen, zo liet RTL Boulevard vandaag in de uitzending weten. Momenteel zit de show in zijn voorlaatste reguliere uitzendweek.

Ollolai
RTL Boulevard-reporter Aran Bada bracht een bezoek aan de Nederlandse stellen in Ollolai. In de realityshow kregen de duo's een unieke kans om een onderneming te starten in het dorpje. En die formule werkt: dagelijks kijken er minimaal een half miljoen mensen op RTL 4 en dinsdag keken er zelfs 875.000 mensen. Lees hier meer over Het Italiaanse Dorp: Ollolai.

Het Italiaanse Dorp: Ollolai

Het nieuwe seizoen van Het Italiaanse Dorp: Ollolai is vanaf maandag 3 september wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: miljoen, uitzending, toeristen, rtl boulevard, boulevard, tv-programma, show, realityshow, zender, video, rtl, rtl 4, nieuw seizoen, kijken, maandag, duo, seizoen, ollolai

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »