Dit zijn de opstellingen van de Champions League op Veronica

Dit zijn de opstellingen van de Champions League op Veronica
Hélène Hendriks en Wilfred Genee met vaste koppels

Nieuws

Met de uitzending van de UEFA Super Cup, woensdag gewonnen door Atlético Madrid, is het voetbalseizoen op Veronica officieel van start gegaan. Tijdens Champions League-weken is er vier keer per week voetbal op Veronica: twee avonden Champions League en twee avonden Veronica Inside. Ze drie VI-mannen zitten echter niet samen tijdens de wedstrijden.

De opstellingen
Op dinsdag presenteert Hélène Hendriks de live-uitzending rondom de Champions League-wedstrijden. Op die avonden schuiven Johan Derksen en Ronald de Boer aan voor de analyse. De woensdagavond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Hij kijkt samen met René van der Gijp en Dick Advocaat naar de duels van die avond.

Johan Derksen

Biersponsors
Het feit dat Genee, Derksen en Van der Gijp niet met zijn drieën de Champions League-avonden doen, heeft te maken met de biersponsors van de uitzendingen. Waar Veronica Inside wordt gesponsord door Bavaria, is Heineken is sponsor van de Champions League. De Veronica Inside-mannen vormen nu een Bavaria-trio en zitten alleen in hun praatprogramma bij elkaar.

Bekijk hier de leukste fragmenten van Veronica Inside

De play-offs van de UEFA Champions League zijn op dinsdag en woensdag 21 en 22 en 28 en 29 augustus te zien op Veronica. De uitzendingen beginnen om 20.30 uur, de wedstrijden van PSV en Ajax om 21.00 uur. De groepsfase start op dinsdag 18 september.


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »