Nederlandse film Redbad nu on demand te kijken

Nederlandse film Redbad nu on demand te kijken
Geflopte bioscoopfilm snel na première al te zien

Kijktip

Al zeven weken na de bioscooppremière is de film Redbad, een van de duurste Nederlandse films ooit, on demand te zien. Vanwege het enorm lage aantal bezoekers en de hoge kosten, kan Redbad als een van de grootste Nederlandse filmflops gezien worden. Ben je toch benieuwd naar de film vol historie en spektakel? Dan kun je hem nu zien bij Pathé Thuis.

On demand succes
Waar de meeste films zo'n drie maanden na de bioscooppremière op het video-on-demandplatform te zien zijn, is Redbad dat al een stuk eerder. Ondanks de bioscoopflop hopen de makers op een on demand succes.

Netvlies
"Redbad staat na de publiciteitscampagne op het netvlies van veel mensen. Daarom verwachten wij dat de titel het goed zal doen op de sites voor video on demand," meldden zij in het AD. "Deze film gaat heel lang mee." De hoofdrollen worden gespeeld door Gijs Naber en Loes Haverkort. Bekijk hier de trailer van Redbad.

Redbad is nu via deze link te zien bij Pathé Thuis. Lees ook onze filmrecensie van Redbad.

Tags: nederland, kosten, film, veldslag, nederlandse film, video-on-demand, pathe, flop, gijs naber, loes haverkort, on demand, redbad

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »