Vuelta (Ronde van Spanje) 2018 live op tv en online bij Eurosport

Vuelta (Ronde van Spanje) 2018 live op tv en online bij Eurosport
Laatste grote wielerronde van het jaar

Sport :

Op 25 augustus gaat de laatste grote wielerronde van het jaar, de Ronde van Spanje, van start. Na de Giro d'Italia en de Tour de France is het nu tijd voor drie weken lang La Vuelta a España. Sportzender Eurosport doet uitgebreid verslag op tv en nog uitgebreider online via de Eurosport Player.

Favorieten
De Nederlandse ronderenners Steven Kruijswijk, Wilco Kelderman en Bauke Mollema gaan de strijd aan met de internationale favorieten Nairo Quintana, Simon Yates en Fabio Aru. Ook wereldkampioen Peter Sagan doet mee aan de Ronde van Spanje. De Vuelta 2018 gaat van start met een tijdrit in Malaga en eindigt in hoofdstad Madrid. Er zijn negen aankomsten bergop, waaronder al in de tweede en vierde etappe.

Verslag bij Eurosport
Commentator José Been en oud-profwielrenner Karsten Kroon geven dagelijks live verslag bij de beelden op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Op de meeste dagen begint het tv-verslag om 16.00 uur, terwijl online al vanaf 15.00 rechtstreekse beelden te zien zijn. Een kwartier voor het tv-verslag begint de voorbeschouwing op Eurosport 1. Lees ook hoe de NOS verslag doet van de Vuelta.

La Vuelta - de Ronde van Spanje is van zaterdag 25 augustus tot en met zondag 16 september dagelijks (behalve de rustdagen op 3 en 10 september) te zien op tv op Eurosport 1 en online via de Eurosport Player. De uitzending van de tijdrit op 25 augustus begint om 19.00 uur. Lees en bekijk hier alles van de Ronde van Spanje 2018.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vuelta (Ronde van Spanje) 2018 live op tv en online bij Eurosport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV