Lowlands 2018: Tijdschema tv-uitzendingen

Lowlands 2018: Tijdschema tv-uitzendingen
VPRO is erbij!

Nieuws

Popfestival Lowlands staat weer voor de deur en verwelkomt deze editie grote bands en artiesten als Kendrick Lamar en Gorillaz. Het is stijf uitverkocht maar niet getreurd: thuisblijvers kunnen via 3voor12 live meekijken en de VPRO komt op zaterdag 18 augustus met een verslag op NPO 3.

Affiche
Kendrick Lamar, Gorillaz, N.E.R.D., Patti Smith, The War On Drugs, De Staat en De La Soul; zomaar een paar namen uit het affiche van Lowlands 2018, dat in het weekend van 17 t/m 19 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen. Gorillaz en The War On Drugs zijn in ieder geval te zien via de 3voor12-livestream.

NPO 3
Zoals altijd is ook omroep VPRO weer van de partij om verslag te doen van alle artiesten maar vooral ook van de beroemde Lowlands-sfeer. De Jeugd van Tegenwoordig-ster Willie Wartaal en dj Eva Cleven maken de reportages en achtergrondverhalen voor deze uitzending op NPO 3.

Willie Wartaal en Eva Cleven

Lowlands 2018 is op zaterdag 18 augustus om 22.15 uur te zien op NPO 3.

Tags: live, uitzending, drugs, omroep, popfestival, soul, npo, willie wartaal, uitverkocht, 3voor12, lowlands, meekijken, jeugd van tegenwoordig, livestream, kendrick lamar, jeugd, eva cleven, ster, npo 3, vpro, partner

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »