Champions League play-off BATE Borisov - PSV live op tv

Champions League play-off BATE Borisov - PSV live op tv
Landskampioen voor het eerst in actie

Sport

Landskampioen PSV begint op dinsdag 21 augustus aan de Europese campagne. Via de play-offs, de laatste voorronde, van de Champions League moet de groepsfase veiliggesteld worden. Tegenstander in het tweeluik is de Wit-Russische kampioen BATE Borisov. Veronica en Ziggo Sport Totaal doen live verslag.

Lees ook: Return PSV - BATE Borisov live op tv

Kampioenenroute
Met twee Nederlandse clubs in de play-offs worden het spannende weken voor het Nederlands voetbal. Waar Ajax via de niet-kampioenenroute het hoofdtoernooi probeert te halen, komt PSV uit in de kampioenenroute. De meeste Europese kampioenen zijn al in actie gekomen in de eerdere voorrondes. BATE Borisov schakelde bijvoorbeeld al de Finse en Azerbeidzjaanse kampioenen uit.

Uitzendrechten
Tv-zender Veronica heeft voor de Champions League (play-offs en hoofdtoernooi) de belangrijkste uitzendrechten voor het open net. Die zender maakt de eerste keuze voor een wedstrijd. Sportzender Ziggo Sport zendt vanaf dit jaar ook de Champions League uit op het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, maar heeft daarvoor niet de eerste keuze. Het gevolg is dat PSV en Ajax enkel via Veronica en de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal te zien zijn.

Analyse op Veronica
PSV speelt de heenwedstrijd uit in de Borisov-Arena. Volgende week woensdag volgt de return in Eindhoven. De uitzending op Veronica begint om 20.30 uur. Presentatrice Hélène Hendriks beschouwt het duel voor en na met Johan Derksen en Frank de Boer (Ronald is op vakantie). Leo Oldenburger is de commentator. Lees hier meer over de nieuwe presentatoren en analisten van Veronica.

BATE Borisov - PSV is dinsdag 21 augustus om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur. De twee gelijktijdig gespeelde wedstrijden worden uitgezonden door Ziggo Sport:

  • Benfica - PAOK (Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select)
  • Crvena Zvezda - Salzburg (Ziggo Sport Extra 1)
Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psv, ajax, live, uitzending, kampioen, eindhoven, ronald de boer, ziggo, benfica, presentatrice, landskampioen, play-offs, tv-zender, tegenstander, salzburg, bate borisov, veronica, zender, analyse, johan derksen, ziggo sport, play-off, return, live op tv, voorronde

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »