Champions League play-off Ajax - Dinamo Kiev live op tv

Champions League play-off Ajax - Dinamo Kiev live op tv
Laatste voorronde miljardenbal

Sport

Na de succesvolle voorrondes tegen Sturm Graz en Standard Luik, neemt Ajax het in de laatste kwalificatieronde van de Champions League, de play-offs, op tegen Dinamo Kiev uit Oekraïne. Woensdag 22 augustus is de heenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Het liveverslag is te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

Lees ook: Return Dinamo Kiev - Ajax live op tv

Weer tegen Kiev
Als het Ajax lukt om Dinamo Kiev uit te schakelen, wordt de groepsfase van de UEFA Champions League bereikt. Acht jaar geleden lukte het Ajax voor het laatst om via de voorrondes als niet-kampioen de groepsfase te halen. Ook toen speelden de Amsterdammers in de play-offs tegen Dinamo Kiev. Het werd toen 1-1 in Oekraïne en 2-1 in Nederland.

Analyse
Vanaf 20.30 uur blikken Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat op Veronica vooruit op de wedstrijd, die om 21.00 uur van start gaat. Wytse van der Goot geeft het commentaar. Lees hier meer over de nieuwe presentatoren en analisten van Veronica. Op Ziggo Sport, dat een B-licentie heeft, mag niet hetzelfde duel worden uitgezonden. Op het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees wordt Young Boys - Dinamo Zagreb uitgezonden. Ajax - Dinamo Kiev is wel te zien op het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal.

Ajax - Dinamo Kiev is woensdag 22 augustus om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur. De twee gelijktijdig gespeelde wedstrijden worden uitgezonden door Ziggo Sport:

  • Young Boys - Dinamo Zagreb (Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select)
  • Vidi - AEK Athene (Ziggo Sport Extra 1)
Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, ajax, dick advocaat, nederland, live, ziggo, arena, play-offs, kiev, johan cruijff, dinamo zagreb, uefa, standard luik, dinamo kiev, veronica, analyse, uefa champions league, licentie, wilfred genee, ziggo sport, play-off, live op tv, sturm graz

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »