RTL komt met online zangcompetitie The Voice Family

RTL komt met online zangcompetitie The Voice Family
Nieuwste Voice-spin-off niet op tv

Nieuws :

The Voice of Holland krijgt er na Kids en Senior nóg een spin-off bij: The Voice Family. Het gaat om een online zangcompetitie waar je met familie, vrienden of collega's aan mee kan doen.

Samen
Alles draait om samen zingen. "Wij gaan op zoek naar de meest muzikale familie van Nederland. Dus zing jij altijd met familie, collega’s, sportmaatjes of huisgenoten? Dat is namelijk óók familie", zo laat RTL weten op de Voice-website, waar kandidaten zich kunnen aanmelden.

Spin-off
Deze Voice-versie is in tegenstelling tot Kids en Senior niet op tv te zien maar alleen online. Het is nog niet bekend wanneer de show van start gaat, wie er presenteert én of er coaches zijn. Lees hier meer over The Voice Family.

The Voice Family

The Voice Senior
The Voice Senior met onder meer het illustere coach-duo Gerard Joling en Gordon is de eerstvolgende Voice-variant die op tv komt. 65-plussers mogen hierin hun zangkunsten laten horen. De show is vanaf vrijdag 24 augustus wekelijks te zien op RTL 4.__

Het is nog niet bekend wanneer The Voice Family online komt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL komt met online zangcompetitie The Voice Family of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV