Top 10 van bioscoopfilms in september 2018

Top 10 van bioscoopfilms in september 2018
Johnny English Strikes Again, The Nun en veel meer

Film :

Ook de maand september brengt weer een zeer gevarieerde lijst aan bioscoopfilms met zich mee. Zo staat de spannende Nederlandse dramafilm Catacombe op het programma en fans van het horrorgenre kijken uit naar het duistere The Nun. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van de nieuwe films.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. The Nun (6 september)
Regisseur James Wan van de succesvolle horrorfilms The Conjuring verkent andere duistere hoeken van ditzelfde universum met The Nun. Als je het lef hebt om de trailer bekijken, vergeet dan niet links en rechts te kijken. Durf je nog? Kijk hier beelden van The Nun.

2. Peppermint (6 september)
Jennifer Garner werd zeer recent nog blij gemaakt met een ster op de Hollywood Walk of Fame. In deze film verliest ze echter het lachen en alles wat haar lief is. En daar heeft ze maar één antwoord op: wraak! Bekijk hier de trailer van de film Peppermint.

3. Searching (6 september)
De paniek slaat toe als de dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt. Hij komt erachter dat dochterlief via sociale media veel voor hem verborgen hield. Lees hier meer over de film Searching.

4. The Predator (13 september)
De gevaarlijkste jagers van het universum zijn terug, nu nog groter en dodelijker dan ooit tevoren. Klassieker in een nieuwe jasje met acteur Boyd Holbrook (Gone Girl) in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film The Predator.

5. Papillon (13 september)
Het is bovenal stoer dat ze proberen om deze beroemde klassieker uit 1973 nieuw leven in te blazen. Ontsnappingspogingen uit een gevangenis waar nooit iemand wist te vluchten. Lees hier meer over de film Papillon.

6. Catacombe (13 september)
In deze donkere thriller vecht profvoetballer Jermaine Slagter in de kelder van het betaalde voetbal om uit handen te blijven van Chinese matchfixers. Een gokverslaving brengt hem verder in grote problemen. Lijkt een goeie thriller te worden van Nederlandse bodem. Lees hier meer over de film Catacombe.

7.Superfly (13 september)
Youngblood Priest is een drugsdealer die eigenlijk een nieuw leven wil beginnen. Hij wil nog één grote slag slaan, maar misschien is die slag er wel één te veel. Van de legendarische regisseur Director X, die veel videoclips maakte voor onder andere Drake en Rihanna. Bekijk hier de trailer van Superfly.

8. Johnny English Strikes Again (20 september)
Rowan Atkinson doet wederom een dikke knipoog naar geheimagent 007. Na een cyber-aanval wordt de held in bange dagen ingezet om een superhacker op te sporen. Lees hier meer over de film Johnny English Strikes Again.

9.The House With a Clock in its Walls (27 september)
Grootse fantasyfilm met Jack Black en Cate Blanchett in de hoofdrol. Donkere magie, een groot huis, krakende trappen en een klok die door tikt. Bekijk hier de trailer van The House With a Clock in its Walls.

10. A Simple Favor (27 september)
Een stijlvolle en hippe film met een inktzwarte rand. Als plotseling Stephanie's (Anna Kendrick) vriendin Emily (Blake Lively) vermist raakt, is dat het begin van een spoor vol leugens. Niets is wat het lijkt. Maar nog belangrijker: waar is Emily? Bekijk hier de trailer van A Simple Favor.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 10 van bioscoopfilms in september 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen