Wanneer is de finale van Glennis Grace in America's Got Talent te zien?

Wanneer is de finale van Glennis Grace in America's Got Talent te zien?
Zo bekijk je de finale van de talentenjacht

Nieuws

De Nederlandse zangeres Glennis Grace doet dit jaar mee aan het Amerikaanse talentenjacht America's Got Talent. In de nacht van dinsdag 18 september op woensdag 19 zingt ze in de finale, die live op NBC wordt uitgezonden tussen 2 en 4 uur (Nederlandse tijd).

UPDATE: zo zong Glennis Grace in de finale afgelopen nacht

Glennis Grace in actie tijdens de liveshow

Live bekijken vanuit Nederland
Vanuit Nederland is de uitzending helaas niet live te zien. Na afloop zal het optreden verschijnen op onze America's Got Talent-pagina.

Live op NBC
Op deze site van NBC kun je live kijken, maar dan moet je wel in de Verenigde Staten zijn. Ben je gewoon in Nederland, dan kun je via een proxy-server uit de USA gaan kijken. Je kunt hier voor € 3,99 (per maand) een VPN account nemen en dan doen alsof je computer in de USA straat. Vergeet niet binnen een maand je account weer op te zeggen. Je kunt ook de volgende ochtend bij het ontbijt te kijken hoe Glennis Grace het heeft gedaan. Het optreden zie je woensdagochtend op Gids.tv. Lees hier meer over America's Got Talent.

America's Got Talent op Videoland
Vanwege het succes van Glennis Grace in America's Got Talent, heeft Videoland de Nederlandse rechten gekocht. Daardoor is de show terug te kijken op Videoland via deze link. Helaas is dit dus geen live-uitzending. Je kunt de volgende dag dus wel alle optredens zien en een dag later de show van de uitslag.

Glennis Grace in de finale van America's Got Talent 2018 zie je in de nacht van dinsdag 18 september op woensdag 19 september tussen 2 en 4 uur (Nederlandse tijd) op de Amerikaanse zender NBC en woensdagochtend op Gids.tv. Later op woensdag is de aflevering via deze link te zien op Videoland.

Lees hier meer over de Nederlandse Got Talent: Holland's Got Talent.

Tags: talent, verenigde staten, muziek, zingen, live, uitzending, jury, televisie, zangeres, talentenjacht, holland's got talent, tv-programma, halve finale, kwartfinale, zender, NBC, video, livestream, optreden, glennis grace, america's got talent

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »