Strijd om droombruiloft in In de ban van de Trouwring

Strijd om droombruiloft in In de ban van de Trouwring
Nieuw programma op SBS6

Nieuws :

In een nieuw tv-programma op SBS6 gaan dit najaar zes koppels een, volgens de zender, 'heftige strijd' met elkaar aan om een droombruiloft te winnen. Presentator Kees Tol gaat het nieuwe trouwrealityprogramma In de ban van de Trouwring presenteren.

Ultieme trouwdag
De zes koppels moeten de bruiloft eerst helemaal voorbereiden en samenstellen. Met elkaar zullen ze het eens moeten worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. "Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis", meldt SBS6. "Welke keuzes maken ze als groep en in hoeverre zijn ze bereid om compromissen te sluiten?"

Kees Tol presenteert het nieuwe realityprogramma

Eén huis en stemrondes
De beslissingen die de koppels nemen zijn erg belangrijk, want uiteindelijk zal één stel de droombruiloft zelf beleven. Alles wat de groep met elkaar heeft besloten, wordt dan uitgevoerd. De voorbereidingen vinden plaats in de periode dat alle koppels drie weken samen in één huis wonen. Daar krijgen ze ook opdrachten om geld te verdienen. Er worden tussendoor ook koppels weggestemd. Lees hier meer over In de ban van de Trouwring.

In de ban van de Trouwring is vanaf donderdag 11 oktober wekelijks te zien op SBS6. Zodra bekend is hoe laat het programma wordt uitgezonden en welke koppels meedoen, lees je dat op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Strijd om droombruiloft in In de ban van de Trouwring of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV