Carice van Houten speelt hoofdrol in Britse thrillerserie Temple

Carice van Houten speelt hoofdrol in Britse thrillerserie Temple
Schimmige arts behandelt Britse onderwereld

Nieuws :

Carice van Houten gaat lekker! De Nederlandse actrice, tegenwoordig vooral bekend van haar rol als Melisandre in Game Of Thrones, heeft een nieuwe grote rol te pakken. Ze speelt één van de hoofdpersonen in een nieuwe Britse thrillerserie genaamd Temple.

Wie, wat waar?
Temple draait om de Britse chirurg Daniel, gespeeld door Mark Strong (Kingsman). Door een persoonlijke tragedie uit zijn verleden is hij nu bereid om allerlei criminelen en andere gevaarlijke personen te behandelen in zijn schimmige underground-kliniek in Londen. De serie staat gepland voor 2019, zo meldt nieuwswebsite Deadline.

Over Britse thrillerseries gesproken: Dit is alles wat je moet weten over Killing Eve seizoen 2

Carice
Carice van Houten speelt medisch onderzoeker Anna die door haar werk in de kliniek steeds meer schuldgevoelens krijgt. Brengen die gevoelens het bestaan van Marks 'ziekenhuis' in de problemen? Lees hier meer over Temple.

Mark Strong als geheimagent Merlin in Kingsman.

De opnames van Temple beginnen volgende maand. Het is nog niet bekend wanneer de serie naar Nederland komt, al maakte producent en zender Sky wél bekend dat ze Temple internationaal gaan uitbrengen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Carice van Houten speelt hoofdrol in Britse thrillerserie Temple of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV