Klaas van der Eerden terug in nieuw seizoen Foute Vrienden op RTL 5

Klaas van der Eerden terug in nieuw seizoen Foute Vrienden op RTL 5
Ongemakkelijke en hilarische situaties

Nieuws :

Klaar voor een nieuwe dosis ongemakkelijke en hilarische situaties? De Foute Vrienden maken namelijk een comeback op RTL 5 en oude bekende Klaas van der Eerden voegt zich weer bij de lollende vriendengroep.

Ongemakkelijk
Eerder dit jaar brachten de Foute Vriendinnen, met onder meer Jelka van Houten en Ilse Warringa, elkaar nog in verlegenheid op RTL 5. Nu is het weer de beurt aan de mannen. Voor het nieuwe seizoen krijgen Foute Vrienden Pim Muda, Albert-Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Tim Kamps en Leo Alkemade gezelschap van oude bekende Klaas van der Eerden. Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen
Ook in deze nieuwe reeks proberen de mannen elkaar zo goed en heftig mogelijk voor paal te zetten. Wat je kunt verwachten? "In de eerste aflevering schort het niet aan de hilariteit wanneer de mannen werken als ober in een restaurant. Daarnaast worden ze als ‘tandarts’ in onmogelijke situaties gebracht waarin ze natuurlijk niet met de mond vol tanden willen staan en in het winkelcentrum moeten de vrienden voor de allereerste keer twee aan twee opdrachten uitvoeren", aldus RTL. Lees hier meer over Foute Vrienden.

Foute Vriendinnen

Foute Vrienden is vanaf 5 september elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klaas van der Eerden terug in nieuw seizoen Foute Vrienden op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV