Filmrecensie: The Happytime Murders

Filmrecensie: The Happytime Murders
Melissa McCarthy in poppenshow vol sex, drugs en moord

Film :

Sinds donderdag draait The Happytime Murders in de bioscoop. De ophef rond deze poppenfilm was bijzonder groot, met een rechtszaak tot gevolg. De makers van Sesamstraat stonden op hun achterste poten omdat deze film door grenzen heen gaat qua vloeken, extreme seksscènes en buitensporig drugsgebruik. Lees hier de recensie van The Happytime Murders.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers naast mensen. Een seriemoordenaar heeft het gemunt op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang. Detective Edwards (Melissa McCarthy) moet tegen wil en dank weer samenwerken met haar ex-partner Phil Philips om de lugubere moordzaak op te lossen.

Beoordeling van Gids.tv
Voor de duidelijkheid, dit is geen kinderfilm. Melissa McCarthy maakt het wel heel bont met snuivende gangsterpoppen, een ejaculerende pop met de naam Phil Philips én een expliciete scène uit Basic Instinct wordt nog eens dunnetjes overgedaan. Niets wordt aan de verbeelding overgelaten. Ordinair, grof en gek genoeg bij vlagen nog grappig ook.

Stomende poppenseks
Voor wie deze platte humor kan waarderen, is de film een originele muppetshow geworden. Melissa McCarthy staat qua acteren haar mannetje in deze wrede poppenwereld. Jammer dat bekende poppen zoals Kermit de kikker of Miss Piggy niet voorbijkomen, en ook is het verhaal wat dun. Maar voor wie niet schrikt van doodgeschoten puppets, stomende poppenseks en andere onzin, is The Happytime Murders toch weer eens wat anders.

Cast
Naast Melissa McCarthy (The Boss) zijn ook Maya Rudolph (Chips), Elizabeth Banks (Magic Mike XXL) en Joel McHale (Ted) te zien in deze film. De regie is voor Brian Henson (Muppet Treasure Island).

The Happytime Murders is vanaf 23 augustus te zien in de bioscoop. Genre: Comedy. Tijdsduur: 91 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The Happytime Murders of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV