Top 5 huilfilms: zakdoeken klaar en huilen maar

Top 5 huilfilms: zakdoeken klaar en huilen maar
Ben is Back, Still Alice en veel meer

Kijktip :

Onlangs is de gloednieuwe teaser trailer van Ben is Back vrijgegeven, de film met topactrice Julia Roberts in de hoofdrol. In Ben is Back krijgt een moeder het zwaar te stellen met haar drugsverslaafde zoon. Vanaf 10 januari 2019 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. In afwachting van deze ontroerende film heeft Gids.tv een selectie gemaakt van films waarbij emmers vol tranen gehuild kunnen worden.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en je ziet hoe je de film on demand kunt bekijken.

1. The Green Mile (1999)
Het grote publiek heeft deze film natuurlijk al gezien. Voor diegenen die deze Stephen King-productie gemist hebben, is het een aanrader. Onrecht, boosheid en tranen waarbij één zakdoek niet genoeg is. Een fenominale huilfilm met een gevangenis en Tom Hanks in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van The Green Mile.

2. Me Before you (2016)
Wie het karakter van de drakenmoeder (Emilia Clarke) van de hitserie Game of Thrones los kan laten, moet wel ontroerd raken als je deze film ziet. Bovenal een superromantische, hartverwarmende en emotionele film over de liefde na een ernstig auto-ongeluk. Bekijk hier de trailer van Me Before you.

3. Still Alice (2014)
Deze film vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge, onafhankelijke vrouw die door de ziekte van Alzheimer langzaam de grond onder haar voeten vandaan voelt zakken. Het is erg belangrijk dat deze verschrikkelijke ziekte aandacht krijgt, en dat doet actrice Julianne Moore briljant. Lees hier meer over de film Still Alice.

4. Million Dollar Baby (2004)
Clint Eastwood levert hier een diepzinnig drama af met een meesterlijke cast, waarin emoties, sociale afkomst, moed en doorzettingsvermogen centraal staan. Pak je bokshandschoenen en je zakdoeken, want de tranen biggelen over je wangen. Bekijk hier de trailer van Million Dollar Baby.

5. Wonder (2017)
Wonder, een grote hit in Amerika, is de verfilming van een populair jeugdboek. Wederom een prachtige rol voor Julia Roberts, die bezorgd is als haar zoontje - met een misvormd gezicht door een zeldzame ziekte - voor het eerst naar school gaat. Tranen gegarandeerd. Lees hier meer over de film Wonder.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecenies.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 huilfilms: zakdoeken klaar en huilen maar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV