Deze films zijn nieuw op Netflix in september 2018

Deze films zijn nieuw op Netflix in september 2018
Thor: Ragnarok, Coco en veel meer

Kijktip :

September staat voor de deur. Een nieuwe maand betekent nog meer films op Netflix. Het lijkt 'Marvel Madness' te gaan worden met een stortvloed aan grote blockbustertitels. Daarnaast een dikke The Mummy-Marathon en als klap op de vuurpijl Pixars animatiefilm en Oscarwinnaar Coco. Bekijk hieronder een overzicht van de nieuwe film-aanwinsten op Netflix.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en je ziet hoe je de film on demand kunt bekijken.

  • Marvel-titels (1 september)

Superheldenfilms in overvloed! De volgende films zijn bij Netflix te streamen: Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015). Maar er is meer, zoals Iron Man 2 (2010) en Iron Man 3 (2013). Ook de film Ant-Man (2015) staat klaar vanaf de eerste van de maand.

  • The Mummy (1 september)

Als je niet bang bent voor kevers die onder je huid kruipen, heftige zandstormen, mysterieuze schatten en andere duister avonturendan zit je bij deze actie-avonturenfilm goed. Naast The Mummy (1999) worden ook nog het tweede deel The Mummy Returns (2001) en The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008) toegevoegd aan de lijst van Netflix.

  • Thor: Ragnarok (7 september)

Nog meer Marvel op Netflix, maar dit keer wel een vrij nieuwe titel met veel vuurwerk. Chris Hemsworth speelt Thor met zijn hamer in deze film, maar Cate Blanchett steelt de show als de Noorse God van de dood, Hela. Een absolute must-see voor actie- en superheldenliefhebbers. Bekijk hier de trailer van de film Thor: Ragnarok.

  • Coco (14 september)

Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Een weergaloze reis met prachtige muziek en ontroerende momenten voor jong en zeker ook voor oud. Bekijk hier de trailer van Coco en lees hier de filmrecensie van Coco.

En er is nog meer:

1 september 2018

3 september 2018

7 september

12 september

  • Jane (documentaire, 2017)

14 september

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films zijn nieuw op Netflix in september 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV