WK-kwalificatie vrouwen Noorwegen - Nederland live op tv

WK-kwalificatie vrouwen Noorwegen - Nederland live op tv
Laatste stap op weg naar WK

Sport :

Op dinsdag 4 september speelt het Nederlands vrouwenelftal om 17.00 uur de laatste WK-kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2019 in en tegen Noorwegen. Bij een gelijkspel of een overwinning plaatsen de OranjeLeeuwinnen zich voor de eindronde in Frankrijk.

Verschil in de groep
Het verschil met tegenstander Noorwegen in de kwalificatiegroep is 1 punt. Noorwegen speelde afgelopen vrijdag tegen Slowakije en won met 4-0 van de hekkensluiter in de groep.

Uitgangspositie
Bij winst van Noorwegen wordt Nederland tweede. In dat geval moet Oranje bij de vier beste nummers twee (van de zeven) horen om de play-offs te kunnen spelen. Via een halve finale en finale gaat vervolgens nog één land via de play-offs naar het WK voetbal. Bij een gelijkspel of overwinning op Noorwegen plaatsen de OranjeLeeuwinnen zich direct.

Live op tv
De kwalificatiewedstrijd wordt al aan het eind van de middag gespeeld. Om 17.00 uur trappen Noorwegen en Nederland af in de Intility Arena in Oslo. SBS6 begint om 16.30 uur met de voorbeschouwing.

Noorwegen - Nederland is dinsdag 4 september om 17.00 uur te zien op SBS6. De voorbeschouwing begint om 16.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK-kwalificatie vrouwen Noorwegen - Nederland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier