Afscheidswedstrijd Wesley Sneijder, Nederland - Peru, live op tv

Afscheidswedstrijd Wesley Sneijder, Nederland - Peru, live op tv
Vriendschappelijke interland in de ArenA

Sport

Reccordinternational Wesley Sneijder krijgt met een vriendschappelijke interland tegen Peru op donderdag 6 september een afscheidswedstrijd in Oranje. De NOS zendt het duel live op tv uit.

Voor de bondscoach Ronald Koeman zal de ontmoeting met Peru ook als voorbereiding op de start van de Nations League dienen. Zondag speelt Nederland tegen Frankrijk dat afgelopen zomer wereldkampioen werd. De vermoedelijke opstelling van Nederland en Peru gaat er zo uitzien:

De vermoedelijke opstelling

Afscheid van Oranje
Sneijder speelde tot de wedstrijd tegen Peru 133 interlands en scoorde daarin 31 doelpunten. Zijn 134ste interland wordt Sneijders afscheid bij het Nederlands elftal. Hij heeft aangegeven de KNVB dankbaar te zijn voor de afscheidswedstrijd. "Een mooier afscheid kan niet", laat Sneijder weten.

Live op tv
De NOS doet rechtstreeks verslag van de vriendschappelijke interland in de Johan Cruijff ArenA. Eerder deze zomer werd bekend dat de omroep alle rechten van het Nederlands elftal heeft gekocht, waardoor ook de oefeninterlands bij de NOS worden uitgezonden. Lees hier meer over de uitzendrechten van Oranje.

Nederland - Peru is donderdag 6 september om 20.45 uur te zien op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur.

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, wesley sneijder, peru, nederland, oranje, live, nos, afscheid, knvb, nederlands elftal, npo, interland, npo 1, nations league, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »