Verborgen Verleden start zaterdag met Youp van ’t Hek

Verborgen Verleden start zaterdag met Youp van ’t Hek
En ook de volgende BN'ers doen mee dit seizoen.

Kijktip

Zaterdag start een nieuw seizoen van Verborgen Verleden. De eerste bekende Nederlander van wie het, tot nu toe, verborgen verleden uitgezocht wordt is cabaretier Youp van ’t Hek.

Youp gaat op onderzoek uit en komt terecht in het jongensinternaat Saint Louis in Oudenbosch. Daar kreeg hij van zijn opa een muzikale opleiding en start de zoektocht naar zijn Verborgen Verleden.

Als Youp verder spit in zijn familiegeschiedenis komt hij tot bizarre ontdekkingen. Een verwant die ter dood werd veroordeeld staat toch wel erg ver van hem af. Uiteindelijk begint Youp aan een historisch geïnspireerde tiendaagse wandeltocht.

Zes nieuwe hoofdpersonen
Youp van 't Hek is de eerste van zes nieuwe hoofdpersonen in het NTR-programma, dat ook wekelijks op zaterdag te zien is. Na Youp volgen nog:

  • cabaretière Karin Bloemen
  • rapper van De Jeugd van Tegenwoordig Willie Wartaal
  • nieuwslezeres bij NOS Journaal Astrid Kersseboom
  • Kees Prins van Jiskefet
  • actrice en columniste Georgina Verbaan

Verborgen Verleden is vanaf zaterdag 8 september 2018 met 6 afleveringen elke week om 20:30 uur op NPO 2

Het NTR programma Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are? en wordt sinds 2010 uitgezonden in Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van de Nederlandse archieven, historische centra en de expertise van CBG | Centrum voor familiegeschiedenis.

Tags: jubileum, onderzoek, opleiding, dirigent, prins, archieven, cabaretier, georgina verbaan, oudenbosch, youp van t hek, willie wartaal, opa, astrid kersseboom, historisch, start, karin bloemen, kees prins, saint louis, who do you think you are, verborgen verleden, familiegeschiedenis, ntr, format

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »