Wereldpremière A Star is Born zeer warm ontvangen

Wereldpremière A Star is Born zeer warm ontvangen
Regie- en zangdebuut Bradley Cooper over maand in bios

Bioscoop

Popicoon Lady Gaga was op het filmfestival van Venetië voor de première van de film A Star is Born. Ze ontroert als jonge, onzekere zangeres. Met nog een maand te gaan voordat deze film in Nederland in première gaat, is dit een film om in de gaten te houden.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Barbra Streisand en Judy Garland
A Star is Born krijgt met deze versie al de vierde remake. Zo was Barbra Streisand (1976) en nog veel eerder Judy Garland (1954) die deze film versies onvergetelijk maakte. De heren van vroeger waren Kris Kristofferson en James Mason. Maar anno nu is dat Bradley Cooper, die in A Star is Born een zeer geslaagd regie- en zangdebuut maakt.

Wereldpremière
Met een staande ovatie werd de film in Venetië ontvangen, en zeer enthousiaste geluiden voorspellen een Oscar nominatie voor Gaga. Misschien nog niet zo hard van stapel lopen over deze productie, maar dat acteur Bradley Cooper samen met zangeres Lady Gaga een gouden greep is, lijkt een feit. Nog een maand en dan draait deze film A Star is Born in de Nederlandse bioscoopzalen. Een film waar we zin in kunnen hebben.

A Star is Born is vanaf 4 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer of lees meer over A Star is Born.

Tags: nederland, film, warm, zangeres, filmfestival, barbra streisand, acteur, stapel, bradley, born, trailer, oscar, lady gaga, 1954, garland, remake, nominatie, 1976, bradley cooper, geslaagd

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »