Nieuw op Netflix: Seizoen 3 van Netflix Original Cable Girls

Nieuw op Netflix: Seizoen 3 van Netflix Original Cable Girls
Spaanse telefonistes in roaring twenties, revolutie en romance

Kijktip

Nog een lekkere luie zondagserie nodig voor dit weekend? De Spaanse serie Cable Girls is echt wat voor jou! In het Spanje van de jaren '20 ontmoeten we vier charmante dames die meer macht hebben dan je zou denken.

Verhaal
De vier jonge Spaanse vrouwen ontmoeten elkaar in seizoen 1 bij een sollicitatiegesprek bij de Nationale Spaanse Telefoonmaatschappij. Hun taak wordt daar: Telefoonverbindingen leggen tussen bellende mannen. Verschillende verhaallijnen nemen je mee in de wereld van de roaring twenties in Madrid, waar de mannen het voor het zeggen hebben. Toch doen de vier dames ook dit seizoen er weer alles aan om deze verhoudingen te herstellen!

Eerste Netflix Original voor Spanje
Cable Girls, ofwel: Las chicas del cable', heeft een bijzondere positie. Het is namelijk de eerste Netflix Original geschoten in het Zuid-Europese Spanje. In de hoofdstad Madrid hangt vanaf vorige week dan ook weer een levensgrote poster van de dames. Vooral voor de vrouwelijke Netflixers is deze serie een genot om naar te kijken, alhoewel het ook bij mannen wel succes heeft.

Cable Girls is in Nederland vanaf 7 september 2018 te zien op Netflix!

Tags: vrouwen, spanje, poster, netflix, serie, dames, girls, cable, netflix original

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »